Laden Evenementen

CultuurNetwerk Enschede nodigt je van harte uit voor twee boeiende workshops die jouw ondernemersschap als cultuurmaker een flinke boost geven. De eerste workshop is op dinsdag-avond 28 november, de tweede is half februari. Beide workshops zijn los te volgen. Ze worden gegeven door ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen)

Tijdens het eerste workshop-event gaan we ‘Aan de slag met jouw verdienmodel’ – door ROZ

Jij bent een cultuurmaker, een ondernemer. Je wilt geld verdienen met hetgeen wat jij maakt. Maar welk verdienmodel past hier het beste bij? Misschien zijn er wel meerdere manieren, en dus geschikte bedrijfsmodellen, waarmee jij je geld kunt verdienen. In deze workshop helpt ROZ je hierbij. Je gaat in groepjes aan de slag met de tool ‘Bedrijfsmodel Kaarten’. De tool laat je veel verschillende verdienmodellen zien die al eerder gebruikt zijn door andere bedrijven. Met uitleg van het bedrijfsmodel en een concreet voorbeeld erbij.

Deze workshop is heel geschikt voor cultuurmakers, je gaat nadenken over jouw kunstpraktijk en welk verdienmodel daar voor jou het beste bij past.

Programma:
19.00 inloop met koffie en thee
19.30 uur -21.30 uur workshop: aan de slag met jouw verdienmodel
21.30 -22.00 napraten met een drankje.

Locatie
Projectbureau Performance Factory (Gebouw Zuid)
Hoge Bothofstraat 39-49, Enschede

Aanmelden is verplicht via dit formulier

Ga naar de bovenkant