Unbored activiteitenagenda

Unbored is de verzamelplek voor alle dingen die er te doen zijn in Enschede. Niet alleen de grote, maar juist ook de kleinere activiteiten. De applicatie is gemaakt om nooit meer leuke dingen te missen en om mensen opnieuw bekend te maken met hun stad. Welke initiatieven zijn er allemaal om je heen? En met wie kun je er naar toe? Unbored is gemaakt voor iedereen in Enschede. Zowel voor de bewoners als de bezoekers en vooral om mensen samen te laten beleven.

Aanbieders van activiteiten
Naast de slimme (technische) manier waarop we proberen alles te vinden wat er te doen is zijn we ook afhankelijk van mensen die hun activiteit aanmelden. De handigste manier om dit te doen is om ons online formulier in te vullen: , maar gewoon een e-mail sturen kan ook via hallo@unbored.io. Probeer zo compleet mogelijk te zijn, dan zorgen wij dat je gevonden wordt.

Waarom op Unbored?
Het plaatsen van je activiteit op Unbored zorgt ervoor dat je meer gezien wordt. En de manier waarop je gezien wordt is ook uniek, want onze app probeert te leren van de voorkeuren van mensen. Op die manier kunnen we vooral activiteiten laten zien aan mensen die potentieel geïnteresseerd zijn. Deze “recommendation engine” is volop in ontwikkeling en zorgt voor een aanbod op maat.

Wat kost Unbored
Voor gebruikers van de app is Unbored gratis. En dat blijft ook zo. Voor aanbieders van activiteiten in Enschede is het plaatsen van activiteiten ook gratis. Unbored is een initiatief van Propeld en draagt op dit moment ook de kosten van de ontwikkeling, hosting, marketing etc. Op termijn hopen we dat Unbored een grotere dekking gaat krijgen en andere steden er ook gebruik van gaan maken.