Bea Maartens van Alludens

Bea en haar echtgenoot Hans zijn creatieve duizendpoten op het gebied van theater en trainingen. Ze maken theater op maat, geven impovisatietheater lessen, ze zijn verhalen-vertellers, en kunnen zelfs vuurspuwen of komen steltlopen bij events.

Het gaat altijd ergens over bij hun werk, persoonlijke ontwikkeling, leren van vaardigheden, het bespreekbaar maken van lastige onderwerpen. Zo leren ze jongeren hoe dat nu eigenlijk gaat als je gaat stage lopen door kleine stukjes theater te maken en daarover in gesprek te gaan. Of ze maken een voorstelling over rouw, waar dan naderhands over nagepraat wordt. Maar ook als je bij Alludens ‘gewoon’ improvisatie theater komt spelen dan levert dat veel meer op dan je zou denken. Je oefent eigenlijk op een plezierige manier in het spelen van verschillende rollen en die kun je in de dagelijks praktijk ook weer toepassen.

Alludens werkt samen met scholen, gemeentes,organisaties en is er voor scholieren, hun ouders en ook voor individuele cursisten.

De lessen worden gegeven in de Spinnerij maar voor opdrachten reizen ze ook het hele land door.

Bea is lid van de werkgroep van het CultuurNetwerk, zij is nieuwsgierig naar het netwerk en wat daar leeft, denk graag mee en zou best eens een workshop presenteren willen geven.

Website Alludens