Karine Roldaan van de Theatermakerij

Karine is de  initiator van het CultuurNetwerk. Ze vond dat het culturele middensegment zichtbaarder moest worden, naar de gemeente en naar de grotere organisaties en ze had de behoefte aan netwerk en kennisdeling. Fijn dat we daar nu echt mee aan de slag kunnen.

Karine deed de opleiding tot theaterdocent en ze is de oprichter en eigenaar van de Theatermakerij. Dit is een jeugdtheaterhuis voor theater, musical en filmlessen voor 5 tot 27 jarigen. Het gaat bij de lessen natuurlijk om plezier maken maar zeker ook over ontwikkeling in het vak theater en van jou als persoon.
De Theatermakerij is een ondernemende organisatie, er wordt aan veel groepen lesgegeven, er zijn lessen voor scholen en er worden mooie en bijzondere projecten georganiseerd. Er wordt regelmatig samengewerkt met andere organisaties in Enschede, bv met het Rijksmuseum, de Nationale Reisopera, Symphonia jong Twente, Concordia etc. Hier krijgen kinderen en jongeren de mogelijkheid te leren, te  spelen en dit op een podium te laten zien.

Website de Theatermakerij