Moes Wagenaar

Moes vroeg; het Culturele Middensegment, hoor ik daar ook bij? Ik dacht gelijk; als je die vraag stelt dan is het antwoord waarschijnlijk ‘ja’. Een mooie aanleiding om eens aan de keukentafel te spreken over het CultuurNetwerk en de onderneming van Moes.

Moes studeerde filosofie, en ze combineert theater, poëzie en levenskunst. Zo was ze bijvoorbeeld stadsdichter van Enschede. Op dit moment richt zij zich vooral op onderwijsinstellingen die ze wil ondersteunen klassikaal aandacht te besteden aan het welzijn van de leerlingen middels zelf gemaakt lesmateriaal en door trainingen aan scholen/docenten. Daarnaast schrijft ze poezie en voor theater,  ze organiseerde ze eerder de filosofeerclub, over filosofie en kunst, maakte een film voor het onderwijs en was ‘hofmuze’ voor het bedrijfsleven. En o ja, ik schrijf ook nog muziek en ik zing, ‘Ik doe zo veel’ zegt. Dat komt misschien wat onduidelijk over naar buiten toe maar het is mij overduidelijk dat alles valt wat ze onderneemt valt onder het (leren) beoefenen van levenskunst; ethiek en filosofie als stevige basis van cultuur.

Dus ja, wat mij betreft valt de onderneming van Moes zeker onder het Culturele Middensegment! Het CultuurNetwerk Enschede kan er zijn voor alle ondernemers die op een professionele wijze werken binnen de CultuurSector, van ZZP-er tot middelgrote organisaties.
Wil je ook meer weten? Eens een praatje maken kan altijd, ik vertel je graag meer en ik hoor ook graag wie jij/jullie zijn. Mail naar cultuurnetwerkenschede@gmail.com en ik neem contact met je op.

Website Improvalley