Tkkrlab

“Hackerspace TkkrLab is een community die zelfontplooiing in techniek faciliteert. Iedere deelnemer heeft zijn eigen interessegebied, zo is de een vooral met (open source) software bezig (bv embedded, domotica, websites en meer), bouwt de ander een 3d printer of cnc frees en maakt iemand zijn eigen elektronische pcb ontwerp voor een robot. De gemeenschappelijke factor is dat het technisch en/of creatief is in de brede zin van het woord. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creatieve projecten.

Om deze projecten te faciliteren hebben we diverse tools zoals 3d printers, lasercutter, electronica werkbank en eigen werkplaats die door de deelnemers zijn te gebruiken. Bezoekers van TkkrLab wordt een bijdrage gevraagd. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om het met gelijkgestemden te hebben over bijv. de laatste ontwikkeling op AI, security, privacy, processoren, programmeertalen, vim of emacs, beste linux distributie en meer. Bij TkkrLab leer je iedere dag wel iets nieuws.

We organiseren regelmatig evenementen zoals lezingen en workshops die voor onze deelnemers en doelgroep interessant zijn. Deze zijn voor iedereen gratis te volgen”

Tkkerlab werkt met een deelnemersschap van 30€/maand normaal en 15€/maand voor jongeren en studenten.

Ga naar de website van Tkkrlab