Startversneller voor startende CultuurOndernemers

Beste cultuurondernemer in Overijssel,

Wil jij als ambitieuze cultuurondernemer jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wil jij groeien en meer succesvol zijn? Dan heeft de provincie Overijssel goed nieuws voor jou!

Graag willen we je voorstellen aan ons programma De Startversneller Cultuur. Dit programma is speciaal ontworpen om startende ondernemers in de culturele en creatieve sector te ondersteunen en te versnellen in hun groei en ontwikkeling. Door middel van business coaching, intervisie en netwerkmogelijkheden helpen wij jou om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Waarom De Startversneller voor Cultuurondernemers?

Met De Startversneller krijg jij toegang tot een uitgebreid netwerk van experts, coaches en mentoren die jou kunnen helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Jij krijgt persoonlijke coaching om jouw ondernemersvaardigheden te ontwikkelen of om samen met een coach te werken aan een bepaald vakgebied, zoals b.v. marketing, marktstrategie of financieel beheer of een ander gebied waarbij je een specialist kunt gebruiken. Daarnaast krijg je 4 intervisiebijeenkomsten waarin je de kans krijgt om te leren van andere ondernemers en hun ervaringen, en kun je jouw netwerk vergroten door te netwerken met andere ambitieuze ondernemers in de regio.

Wie kan deelnemen aan De Startversneller cultuur?

Alle startende cultuurondernemers in Overijssel kunnen deelnemen aan De Startversneller Cultuur. Of je nu net bent begonnen met jouw bedrijf of al een tijdje bezig bent, wij bieden de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn. Ons programma wordt gefinancierd door de provincie Overijssel door middel van een voucher van € 1.000,- voor coaching. Jouw eigen bijdrage bedraagt minimaal € 250,-.

Hoe kun je je aanmelden?

Aanmelden voor De Startversneller Cultuur is heel makkelijk. Ga naar onze website De Startversneller cultuur en vul het aanmeldformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien! We kijken er naar uit om met jou kennis te maken en je te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Met vriendelijke groet,

Het team van De Startversneller